Idioma:
Categoria: Senderismo

Ficha técnica

Dificultad: Practicantes habituales
Duración: 4:30 h.
Distancia: 15 Km.
Desnivel: 650 mts.

Origen: La Mussara-Arbolí - Tarragona (ES)

Marcar el origen de la ruta en el mapa

Alforja- Barranc dels Gorgs

Interés molt elevat sobre la natura: de la fauna i de la flora i sobretot de plantes medicinals. També sobre els bolets en general i un paisatge encantador, aigua abundant amb tolls i recons amb salts d'aigua impressionants.

Aproximación

Es pot sortir de diferents llocs, per fer-ho més curt es pot anar amb cotxe fins al Mas dels Frares que està situat a la carretera que va desde La Mussar a Arbolí. Si es vol anar-hi a peu totalment, podeu seguir l'itinerar des d'Alforja.

Itinerario

#Min./KmDescripción
1
0:00 0

Alforja Localiza el punto en el mapa

Sortim de la Plaça de Dalt en direcció al Camí d'Arbolí i arribem al Pla d'Arbolí

2

Pla d'Arbolí Localiza el punto en el mapa

Continuem per la carretera dels Castillejos fins arribar al Mas dels Frares.

3

Mas dels Frares. Localiza el punto en el mapa

Passat el Mas dels Frares, trobem un desviament de la carretera. Es un camí ample pendent avall. I arriba fins al Barranc dels Gorgs.

4

Barranc dels Gorgs Localiza el punto en el mapa

Quan arribem, després de passar entremig del bosc, trobem un paisatge encantador. Uns llacs d'aigua transparent i fresca, on podem banyar-nos i al mateix temps gaudir d'unes vistes meravelloses. Salts d'aigua, cascades, riuets que van d'un llac a l'altre i tot això enmig del bosc, passant per senderons.

Recomendaciones

Es recomana anar ben calçat i portar un bastó d'acompanyant. Reposar de tant en tant i portar-se l'esmortzar o el dinar. I si és l'estiu un banyador per disfrutar de l'aigua encantada que treu el cansament i et deix com nou. Val la pena d'anar-hi almenys una vegada a la vida i segur que repetireu.

Autor(es)
Nombre(es): Un excursionista Club:
Web: