Idioma:
Categoria: Senderismo

Ficha técnica

Dificultad: Practicantes habituales
Duración: 3:30 h.
Distancia: 7.4 Km.
Desnivel: 420 mts.

Origen: L’Hospitalet del Infant - Tarragona (ES)

Lat: 40.988868, Lon: 0.861526

Molló Puntaire

Foto del Molló Puntaire
Ruta sencilla amb la pujada al cim mes alt de les Serres de Mestral, excel.lents vistes.

Aproximación

Hem d'arribar al Racó de l’Aigualcoll (340 m.) des de la N-340, gasolinera L’Hospitalet del Infant (11 m.), agafem una pista que travessa l’autopista, passem al costat de l’àrea de descans (direcció nord), enfilem en direcció Est, seguim la pista principal, deixem a l’esquerra una pista que va a una ermita, seguim recte i sense deixar la pista principal (actualment en bon estat) fins al final, un dipòsit d’aigua, estem al racó de l’Aigualcoll (340 m.).

Itinerario

#Min./KmDescripción
1
0:00 0

Racó de l’Aigualcoll Localiza el punto en el mapa

Seguim el PR C-92, marques grogues i blanques, fins a sota del Puntaire. Agafem el pista poc fressada, al cap de 200 metres, un corriol s’enfila entre les feixes, a partir d’aquí el camí segueix, nomes deixem un corriol a la dreta que ens portaria a la Via Ferrada Aigualcoll.

2

Canal del Corb Localiza el punto en el mapa

Seguim pujant per sota el cingle per assolir la mola de del Grèvol per la canal del Corb.

3

Coll de la Mola del Grèvol Localiza el punto en el mapa

Una vegada assolit el coll, veiem davant nostre el Molló Puntaire, enfilem direcció Nord entre roques, sempre per el caire de la carena, al cap d’una estona en una zona plana, deixem un camí a la dreta (Portella 723 m.), nosaltres ens decantem a l’esquerra tot seguint les marques, a sota mateix del pic, deixem el PR que comença a baixar cap a la font de Navaies, assolim el cim per el vessant sud.

4

Molló Puntaire Localiza el punto en el mapa

Per baixar podem agafar un corriol que surt en direcció Nord-est, sense marcar, trobem el camí de pujada a l’altura de la cruïlla que porta a la Portella, a partir d’aquí fem el mateix camí de pujada.

Recomendaciones

Sortida sense cap complicació. No hi ha fonts. Evitar els dies calorosos de l'estiu.

Mapa

Autor(es)
Nombre(es): Narcís Club:
Web: